top of page

Uvjeti plaćanja

Molimo Vas da se prije početka korištenja bilo koje usluge plaćanja (“usluga”) putem stranica www.pizzup.hr (“stranice”) (pružatelj usluga društvo Aquila Remete d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Šumski put 14, OIB: 82342366927, (“Pizz'up “)) upoznate s ovim Općim uvjetima plaćanja. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da nam se obratite na e-mail adresu: info@pizzup.hr

 

Prihvaćanje Općih uvjeta

 1. Korištenjem usluge putem stranica, prihvaćate ove Opće uvjete plaćanja (“Opći uvjeti”). Ukoliko se ne slažete s navedenim molimo vas da dalje ne koristite navedenu uslugu.

 2. Na sva pitanja koja nisu posebno uređena ovim Općim uvjetima primjenjuju se Opći uvjeti korištenja Internet stranica www.pizzup.hr i prodaje putem Interneta koji su dostupni ovdje.

 

Promjene Općih uvjeta

 1. Pizz'up zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti ove Opće uvjete, te takve promjene stupaju na snagu danom objave na stranicama. Nastavljanjem korištenja usluge smatrat će se da pristajete na takve izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete. Pizz'up Vam savjetuje da periodično provjeravate ove Opće uvjete kako bi bili upoznati sa eventualnim promjenama istih.

 

Načini plaćanja

Korisnik može platiti naručene proizvode na sljedeće načine, pri čemu vrstu plaćanja izabire u trenutku kada će to od njega biti zatraženo na stranici:

 1. – plaćanje gotovinom prilikom dostave;

 2. – plaćanje gotovinom prilikom dolaska u restoran;

 3. – plaćanje karticom prilikom dolaska u restoran;

 4. – plaćanje bodovima – nakon sakupljanja odgovarajućeg broja bodova koji su vidljivi na Vašem korisničkom računu iste možete iskoristiti za plaćanje prilikom konzumacije u restoranu

Moguće je platiti korištenje slijedećih bankovnih kartica:

 • Mastercard kreditnom karticom

 • Visa kreditnom i debitnom karticom

 • Maestro debitnom karticom

 • Diners kreditnom karticom

 

Plaćanje bodovima

 • Loyalty bodove skupljaš prilikom svake konzumacije u našem restoranu, a kad si ih prikupio dovoljno mijenjaš ih za neke od naših jela ili pića.

 • Loyalty bodove dobivaš po principu 10kn = 1 bod.

 • Prilikom plaćanja u restoranu, pokaži osoblju svoju Pizz’up Loyalty aplikaciju i oni će ti skeniranjem dodati Loyalty bodove.

 

Plaćanje gotovinom

 1. U slučaju plaćanja gotovinom, hranu plaćate prilikom dostave sukladno računu.

 

Prigovori

 • Svi prigovori mogu se slati i u pisanom obliku na slijedeće adrese:

Aquila Remete d.o.o, Šumski put 14, 10000 Zagreb, OIB: 82342366927

bottom of page